dissabte, 7 d’abril del 2018


Empraré aquesta entrada per a mostrar articles, notícies i documents interessants relacionats amb la temàtica del cicle de l'aigua.

En primer lloc, si fem clic en el següent enllaç, vorem una de les activitats que va tenir lloc el passat estiu, dia 11 de juny de l'any 2017. "El taller educatiu: el cicle de l'aigua". Gràcies a la Conselleria d'agricultura, medi ambient, canvi climàtic i desenvolupament rural, es va oferir la possibilitat de subscriure's per anar al parc natural de les Gorges del Cabriol. 

La finalitat  d'aquest taller educatiu era oferir l'oportunitat d'aprendre el cicle de l'aigua jugant. Estava orientat a xiquets a partir de 8 anys. 


Amb iniciatives com aquesta, ja siga amb excursions escolars com en viatges en família, els més menuts tenen l'avantatge de conéixer el cicle dins d'un context real com és un parc natural on, a més de gaudir de la flaura i la fauna, estan a l'aire lliure. Es converteix d'aquesta manera en una forma sana d'aprendre. 

A continuació es mostra imatges del Parc natural esmentat:

http://www.absolutvalencia.com/aventura-naturaleza-hoces-cabriel/



http://va.comunitatvalenciana.com/on-anar/villargordo-del-cabriel/natura/parc-natural-gorges-del-cabriol


Finalment, cal fer menció a la resta de parcs naturals que tenim a la Comunitat Valenciana i on es podrien desenvolupar activitats com aquesta, que com ja hem dit abans, ofereixen un gran ventall d'avantatges per ser dinàmiques, motivadores, en contextos reals i amb la possibilitat de gaudir de la natura:

Sot de Chera, Desert de les Palmes, El Fondo, el Montgó, Font Roja, Illes Columbretes, L'Albufera, Marjal de Pego-Oliva, Penyagolosa, Penyal d'Ifac, Prat de Cabanes - Torreblanca, Pobla de San Miguel, Llacunes de la Mata-Torrevella, Serra de Mariola, Serra d'Espadà, Serra Calderona, Salines de Santa Pola, Serra d'Irta, Serra Gelada, Tinença de Benifassà i Túria. 


Exemples:

https://www.lovevalencia.com/la-albufera.html

Imatge de l'Albufera de València



http://montana.cdupv.org/senderismo-domingo-26-de-febrero-serra-gelada/

Imatge de la Serra Gelada (l'Alfàs del Pi-Benidorm)




http://tusierracalderona.es/tu-territorio/

Imatge de la Serra Calderona



https://www.avamet.org/forum/index.php?topic=560.0

Imatge de la Serra Mariola





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.