divendres, 6 d’abril del 2018

Altres activitats relacionades amb vídeos que podem fer servir a l'aula són els següents:

1. Vídeo creat per Melani Guerrero per a tercer de primària: (vídeo amb imatges i so que ajuden a entendre el procés del cicle de l'aigua) 



2. Vídeo creat per David Prades: (amb imatges que ajuden a comprendre el cicle de l'aigua)



Amb l'ajuda de vídeos com aquests, l'alumne pot visualitzar el procés del cicle i  relacionar els diferents estats (evaporació, condensació, precipitació, infiltració, etc.) que hi intervenen. 

Per completar les activitats, a l'aula d'informàtica i de forma individual, cada alumne pot treballar sobre diferents tasques. Per exemple:

1. Es dona un text amb espais buits que l'alumne ha d'emplenar amb la paraula adequada. Se li dona tres paraules possibles i ha de triar una. Són paraules que formen part del vocabulari específic de la unitat didàctica. Exemple:
  1. El procés en el qual, el sol escalfa l'aigua i una part es converteix en vapor d'aigua s'anomena______ (evaporació, condensació, precipitació).
  2. Quan el vapor d'aigua es condensa i forma els núvols, ens referim a_______(evaporació, condensació, precipitació). 
  3. Quan les gotes d'aigua que formen els núvols, s'agrupen i cauen en forma de pluja o neu, intervé l'estat de_______(evaporació, condensació, precipitació).








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.